Alle info

Alles op een rij

Wie zijn wij?

De Frietkar is een onderdeel van Bourgondisch eten in Twente, een zuster-onderneming van Frietspeciaalzaak De Blije Belg in Hengelo.
Als je de Frietkar inhuurt, krijg je in ieder geval te maken met Jan Hobbelink, frituur-enthousiasteling en snackoloog.

Capaciteit

Graag komen wij langs op uw evenement, feest, bruiloft, braderie of jubileum. Vanwege de grootte van onze frietkar, is de maximale capaciteit ongeveer tot 200 personen.
Verwacht je meer dan 200 personen? Aarzel ook niet om in dat geval contact met ons op te nemen. We gaan gewoon wat regelen!

Afmetingen van de Frietkar
De Frietkar heeft een ruimte nodig van minimaal 7 * 2,5 * 4 meter (L*B*H). Aangezien we tijdens het bakken een luifel uitklappen, is de breedte in bedrijf ongeveer 4,5 meter. Eigenlijk komt het altijd wel goed, maar we willen het wel graag vermelden, om teleurstelling te voorkomen.

LET OP! In verband met de frituur in onze Frietkar, kunnen we niet op een helling staan. We hebben een vlakke ondergrond nodig. Een nat terrein waarin we zouden kunnen wegzakken, heeft ook niet onze voorkeur 😉

Veiligheid
Onze frietkar is een nieuwe foodtruck (aanhanger), die voldoet aan alle veiligheidseisen. Er is een brandblusser en EHBO-koffer aanwezig en alle medewerkers zijn getraind voor het geval er (onverhoopt) iets mocht gebeuren.

En verder; wist u dat…

  • wij twee keer beoordeeld zijn door de AD-Friettest? Beide keren ontvingen wij een 8 voor onze knapperige friet.
  • wij bakken in olie in plaats van vet? Hierdoor blijft onze authentieke friet-smaak gegarandeerd.