Alle info

Wie zijn wij?
De Frietkar is een onderdeel van Bourgondisch eten Twente. Als je De Frietkar inhuurt, krijg je in ieder geval te maken met Jan Hobbelink, frituur-enthousiasteling en snackoloog, die door het AD twee maal is beoordeeld met een 8 tijdens de AD Nationale Friettest.

Capaciteit
Graag komen wij langs op uw evenement of feest; bijvoorbeeld bruiloft, verjaardag, braderie of jubileum. Vanwege de grootte van onze frietkar, is de maximale capaciteit ongeveer tot 300 personen.
Verwacht u meer dan 300 personen? Geen probleem! Dan komen we met nog een Frietkar!

Hoe werkt het?
Een arrangement boeken bij De Frietkar is heel gemakkelijk. Na het uitvoeren van de volgende vier stappen kunt u er zeker van zijn dat er op uw evenement lekker gesmuld kan worden!

 1. U organiseert een evenement of feest en realiseert zich dat uw gasten ook iets willen eten. 🙂
 2. U kijkt op onze website en ziet op de Arrangementen-pagina een arrangement dat bij u past.
 3. U heeft twee keuzes:
  • U wilt direct boeken: U vult direct het boekingsformulier in op de pagina Boeken. Nadat u het formulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de boeking te bevestigen.
  • U wilt graag eerst meer informatie: U vult het contactformulier in op de pagina Contact. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om uw wensen te bespreken.
 4. Wij komen langs op de met u afgestemde locatie en tijd. Smullen maar!

Spelregels van een boeking
Voor het boeken van onze Frietkar, gelden er aan aantal aandachtspunten:

 • Minimum boekingsbedrag – Voor onze arrangementen hanteren wij in principe geen minimum aantal personen. Echter, wij berekenen een minimum boekingsbedrag afhankelijk van het arrangement dat u kiest (excl. eventuele voorrijkosten).
 • Voorrijkosten – In een straal van 15 km rond Hengelo (ov) nemen wij de voorrijkosten voor onze rekening. Woont u verder weg? Geen probleem. In overleg met u komen wij tot een mooie prijsafspraak.
 • Bevestiging van een boeking – Nadat u het boekingsformulier heeft ingevuld, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om de boeking met u door te spreken. Op dat moment mag u (als we tot een afspraak komen natuurlijk) de boeking als bevestigd beschouwen.
  LET OP! Het invullen van het boekingsformulier geeft hiervoor geen garanties, omdat wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onze Friet- en snackwagens.
 • Baktijden – De baktijden zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Echter, u mag er van uit gaan dat wij pas weer weggaan als iedereen voldoende gegeten heeft 🙂
 • Diëten en allergenen – Verwacht u gasten met speciale diëten? Laat het ons weten. Samen met u komen we vast tot een gepaste oplossing!

Wat hebben wij nodig?

 • Ruimte – De afmetingen van onze Frietkar is ongeveer 7 * 2,5 * 4 meter (L*B*H). Deze ruimte hebben wij dan ook minimaal nodig. Aangezien we tijdens het bakken een luifel uitklappen, is de breedte in bedrijf ongeveer 4,5 meter. Eigenlijk komt het altijd wel goed, maar we willen het wel graag vermelden, om teleurstelling te voorkomen.
 • Vlakke, stabiele ondergrond – In verband met de olie in de frituur van onze Frietkar, kunnen we niet op een helling staan. Bovendien heeft een nat terrein waarin we zouden kunnen wegzakken ook niet onze voorkeur 😉
 • Electriciteit – Er moet een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig zijn.
  Wij gebruiken niet uw stroom om te frituren, we bakken namelijk op gas (dat we zelf meenemen).

Veiligheid
Onze Frietkar is een nieuwe foodtruck (aanhanger), die voldoet aan alle veiligheidseisen. Er is een brandblusser en EHBO-koffer aanwezig en alle medewerkers zijn getraind voor het geval er (onverhoopt) iets mocht gebeuren.

Op locatie - By night
Friet bakken
Call Now Button