Alle info

Wie zijn wij?

De Frietkar is een onderdeel van Bourgondisch eten Twente. Als je De Frietkar inhuurt, krijg je in ieder geval te maken met Jan Hobbelink, frituur-enthousiasteling en snackoloog, die door het AD twee maal is beoordeeld met een 8 tijdens de AD Nationale Friettest.

Capaciteit

Of het nou GROOT of klein is…

Graag komen wij langs op uw evenement of feest; bijvoorbeeld bruiloft, verjaardag, opendag of jubileum. Vanwege de grootte van onze frietkar, is de maximale capaciteit ongeveer tot 500 personen.
Verwacht u meer dan 500 personen? Geen probleem! Dan komen we met nog 1 of meer Frietkarren! onze maximale capaciteit als wij al onze Friet/Snackwagens inzetten is rond de 5000 personen. Wij kunnen u altijd een passend voorstel doen en denken graag met u mee.

Hoe werkt het?

Een arrangement boeken bij De Frietkar is heel gemakkelijk. Na het uitvoeren van de volgende vier stappen kunt u er zeker van zijn dat er op uw evenement lekker gesmuld kan worden!

Voor het boeken van onze Frietkar, gelden er aan aantal aandachtspunten:

Spelregels van een boeking

Wat hebben wij nodig?

Veiligheid

Onze Frietkar is een nieuwe foodtruck, die voldoet aan alle veiligheidseisen. Er is een brandblusser en EHBO-koffer aanwezig en alle medewerkers zijn getraind voor het geval er (onverhoopt) iets mocht gebeuren.